Ik loop voor Vluchtelingenwerk Nederland!

5 sponsoren steunen mij voor € 75,-
Pauline Erkamp

Pauline Erkamp

Hé!
Ben jij geïnspireerd
door Pauline?
Kom ook in actie!

Wat ga ik doen en waarom?

Ongeveer een half jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen omdat ik meer in beweging wilde komen. Ik heb me aangesloten bij een hardloopclub in Amsterdam om een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat het rennen steeds beter gaat en vind het heerlijk om te sporten in de buitenlucht met een leuke groep mensen.
Op 16 juni 2019 ga ik mijn allereerste run lopen in Maastricht. Het evenement heet Maastrichts Mooiste en ik ga de 10km lopen. Tot nu toe loop ik ongeveer 7 km dus ik moet nog even trainen. Om mezelf extra te motiveren koppel ik deze gebeurtenis aan een goed doel, waar ik heel graag mn best voor wil doen.
Helpen jullie mee mij over de streep te trekken door een steentje bij te dragen aan Vluchtelingenwerk Nederland?

Aangezien dit mijn eerste run wordt, wil ik graag lopen voor een goed doel om extra gemotiveerd te zijn de eindstreep te halen. Dit ga ik doen voor Vluchtelingenwerk Nederland omdat ik het geweldig vind dat deze organisatie zich inzet voor mensen die huis en haard hebben achtergelaten omdat de plek vanwaar ze vertrokken zijn, onveilig is en niet meer leefbaar. Dat kunnen wij ons niet voorstellen, hoe dat voelt. Om uit angst en onmacht alles achter te moeten laten. Ergens anders weer helemaal opnieuw te moeten beginnen, terwijl je niemand kent en de taal niet spreekt.
Hoe dapper is dat. Hoe doen de mensen dat.

Deel mijn actie op Facebook


Deze mensen steunen mij. Jij ook?

Guus
Super goed om te lopen!
 .  5,00
Bobbie
Morgen ben jij Maastrichts Mooiste. Zet \'m op!
 . 15,00
Anna Frank
Op naar een heeeeele marathon
 . 20,00
Jeanette & Willem
Trots op jou lieve zus, je gaat het doen
 . 20,00
Anoniem
Hup Pien!
 . 15,00